Velkommen til sæson 2018 i
Bjerringbro Lawn Tennisklub!

Foråret er næsten over os og dermed også starten på en ny sæson i Bjerringbro Tennisklub. Banerne er ved at være klar til at tage imod både gamle og nye medlemmer. Vi ser frem til en sæson med masser af spændende kampe og hyggeligt samvær på klubbens anlæg. Der er plads til mange flere medlemmer så få fat i venner og naboer og introducer dem for tennissporten.

I den kommende sæson har vi følgende aktiviteter:
  • Generalforsamling i klubhuset Søndag d.22 april kl 13 med standerhejsning kl.15

• Voksenintroduktion starter tirsdag d.08.maj kl.19-20.30 (for dem der aldrig har spillet tennis før eller skal have genopfrisket slagene). Se mere på hjemmesiden under voksenintroduktion.

• Ungdomstræning for børn mellem 7 og 15 år mandage og torsdage kl.17-18. Starter mandag d.07.maj

• Motionsdouble mandag aften kl.18-21. Starter mandag d.7.maj

Kontingent betaling med Mobilepay på nr. 71 78 92 20. Husk medlemsnummer eller tlf. nr. Der kan betales kontingent efter generalforsamlingen d.22 april. Kontingentsatserne fastsættes på generalforsamlingen, og fremgår derefter af klubbens hjemmeside.

Har du spørgsmål til klubben så finder du os på www.bjerringbrotennisklub.dk

Tilbage er kun at ønske alle en rigtig god og spændende sæson!

Bestyrelsen i Bjerringbro Tennisklub

Bjerringbro Tennisklub | Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro